Bråda dagar…

Dela inlägget

Bråda dagar…

Dela inlägget

Alltid mycket som ska sys ihop innan semestern.

Visst känner ni också igen er… innan semestern får komma är det mycket som ska hända. För oss är det full fart på alla avdelningar. Produktion kämpar på för att hinna med alla projekt innan många går på semester. Likaså konstruktion, som behöver ligga steget före, kämpar på med färdigställande av projektens alla lösningar. Sälj läser avtal för fullt och slutför pågående affärer. Ledningen är kittet i företaget som har en tät dialog hela tiden, både för att hinna avsluta allt innan semestern men också för att ha en bra planering därefter och stå redo vid uppstarten igen.

Det är svårt att tänka nedvarvning inför semestern när det är mycket att göra. För att undvika den berömda “väggen” menar många forskare på att lyhördhet är nyckeln. Göra saker man vet att man mår bra av och planera sin semester efter energitillgång. Vad har jag försakat under den stressiga våren? Är det vännerna? Träningen? Sömnen? Då ska man fokusera på just det under ledigheten. Ta en fika med en kompis, gå en lång promenad, sova… Uppmaningen är att lyssna inåt efter behoven. Semestern är just det, en tid för återhämtning och reflektion. 

Dock är det många av oss som ännu inte är där, men midsommar står i alla fall för dörren, då vi kan njuta av god mat, gott sällskap och fina traditioner. Vi önskar er alla en fin sådan med lite bilder från vår verksamhet när Optimera bjöd oss på grillat häromdagen, mycket uppskattat då vi kunde pausa arbetet, samlas och äta gott tillsammans. Tack Optimera för att ni bjöd på denna stund!

Andra inlägg