Jobba hos oss

Lediga tjänster

Nedan hittar du alla våra lediga tjänster just nu

Är du sugen på en ny utmaning? Är du konstruktör och vill jobba projektorienterat från Ax till Limpa? Har en talang för att skapa förutsättningar för dig och andra att lyckas och utvecklas? Då har vi kanske har rätt tjänst för dig.

Svenska Takelement är ett expansivt företag på en spännande resa och söker nu efter en Byggnadskonstruktör till ett team på fem konstruktörer med placering i Västerås. Vi är ett familjeägt företag som strävar efter att alla medarbetare ska känna sig delaktiga med goda möjligheter att bidra och påverka. Vi tillverkar hårda produkter men företagets framgång ligger i våra mjuka grundvärderingar. Respekt, samarbete och högt i tak är värderingar som vi håller hårt vid. Känner du som oss så tveka inte att söka.

Byggnadskonstruktör

Svenska Takelement är ett familjeägt företag som tillverkar prefabricerade takkonstruktioner. Som konstruktör är ditt främsta uppdrag att leda olika byggnadsprojekt från start till slut vad gäller våra takelement. Du kommer i kontakt med kunderna redan i försäljningsskedet ihop med våra säljare genom att diskutera potentiella lösningar vi kan erbjuda. Vid en senare affär får du självmant leda kundkontakten längs resans gång och gå igenom projektet med fabriken som ska bygga elementen. Efter leverans gör du en uppföljning med kunden så att produkterna motsvarade deras förväntningar. Till din hjälp har du en konstruktionschef som leder och fördelar arbetet samt ett nära team av konstruktörer som kontinuerligt hjälps åt med problemlösning och utvecklingsidéer. Du har ett nära samarbete med våra snickare i fabriken, då kontoret ligger vägg i vägg med tillverkningen. En fördel för alla då teori och praktik går hand i hand.

 Önskade egenskaper

  • Goda datorkunskaper (Officepaket, Tekla)
  • Lösningsorienterad
  • Lagspelare

 

Önskad utbildning

  • Högskole-/Civilingenjör med inriktning byggteknik eller motsvarande

 

Omfattning:  Heltid
Anställningsform:  Tillsvidare
Lön:  Individuell lönesättning

Låter detta intressant för dig? Ansökan redan idag!

Om jobbet 

Svenska Takelement är ett familjeägt företag och en prefableverantör av förstklassiga och konkurrenskraftiga takelement. Vi levererar takelement till alla typer av byggnation såsom skolor, bostadsrätter, idrottshallar och andra stora byggnader där isolerat yttertak efterfrågas. Vi har utvecklat ett unikt takelement som är ett resultat av flera års erfarenhet av arbete med träprefab.

Prefabricering är vägen att gå då våra kunder önskar tätt hus snabbt. Hos oss arbetar du med engagerade, målinriktade och skickliga kollegor. För att trivas hos oss gillar du familjär kultur där vi respekterar och behandlar varandra lika.

Dina arbetsuppgifter:

Som snickare på Svenska Takelement jobbar du på ett av våra 12 produktionsbord tillsammans med en kollega där ni tillsammans ansvarar för byggnation av takelementet från början till slut. Du är noggrann samt målinriktad. Under byggnationen så genomför ni egenkontroller då det är extra viktigt med precision när man jobbar med träprefab.

Till din hjälp har du konstruktörer som ritar upp det ni ska producera, en sågavdelning som sågar upp materialet samt en lagbas och produktionschef som är huvudansvariga för projekten.

Om dig:

Vi söker dig som har erfarenhet inom yrket. Rollen som snickare kräver att du kan ritningsläsning, är noggrann och kvalitetsmedveten. Viktigt också att du är en lagspelare men kan även arbeta självständigt.

Meriterande är truck- och traverskort.

Omfattning:  Heltid
Anställningsform:  Tillsvidare
Lön:  Fast lön enligt kollektivavtal
Arbetstider:  Dagpass: 07:00 – 16:00 (2 x 30 min rast) 

Låter detta intressant för dig? Ansökan redan idag!

Hittar du inte det du söker?

Du kan alltid skicka in en spontan ansökan!