Full fart inne hos konstruktörerna!

Dela inlägget

Full fart inne hos konstruktörerna!

Dela inlägget

Konstruktionsgruppen är ett härligt gäng som vi på företaget uppskattar enormt mycket. Tack för ert engagemang och det arbete ni gör hos oss varje dag!

David jobbar just nu med ett projekt lokalt här i Västerås. Det är ett bostadshus med miljömärkning Svanen. Vi levererar takelement. Kommande för David är en industrilokal som ska byggas i  Örnsköldsvik. 

Andrea är förutom konstruktör även miljöansvarig hos oss. Hon hjälper kunderna vad gäller miljöfrågor och arbetar aktivt med att utveckla företaget så att vi ligger i framkant vad gäller miljö. 

Abboud arbetar med ett projekt i Stockholm, där det byggs bostadshus som sträcker sig över fyra olika etapper med tillhörande fläktrum. Vi levererar takelementen till detta projekt. 

Emilias projekt är en idrottshall som ska levereras till Uppsala, där levererar vi vägg- och takelement på en yta över 3000 kvm. Detta är en ny kund till Svenska Takelement och vi ser fram emot ett gott samarbete i detta projekt. 

Andreas har ansvar för vårt största pågående projekt Triple Zero. Takelementen för de första tre taketapperna är redan byggda, snart börjar vi även med etapp 4 och 5. Andreas förbereder nu för att börja projektera väggarna. 

Konstruktionsgruppen är ett härligt gäng som vi på företaget uppskattar enormt.

Tack för ert engagemang och det arbete ni gör hos oss varje dag!

Andra inlägg