Händelserik vecka!

Dela inlägget

Händelserik vecka!

Dela inlägget

Veckan har rullat på bra och varit händelserik, precis så som det ska vara i ett levande företag.

Veckan har rullat på bra och varit händelserik, precis så som det ska vara i ett levande företag. Fabriken har kämpat på med tillverkningen av Triple Zero, ett projekt som har varit med oss länge nu. Vi börjar dock se ett slut på detta projekt, då vi har levererat samtliga takelement och där väggelementens bilar minskar för varje dag som går. Planeringen för kommande projekt är därmed i full gång. 

Sälj har i veckan sålt in flera nya affärer och vi har dessutom blivit kontaktade om kommande projekt, alltid lika roligt när kunder själva ringer upp och flaggar för att projekt är på gång.

Konstruktionsavdelningen har projat för fullt och produktionschefen har varit ute på kundbesök.

Viktoria var i veckan inbjuden att medverka på Almis avslutningskonferens – smart tillväxt. Konferensen hölls på stadshotellet här i Västerås och vi var som enda företag inbjudna för att dela med oss av våra erfarenheter kring företagande.  

– Stort tack Almi och Johanna för inbjudan! Var intressant att få en inblick i er verksamhet och att få diskutera företagande tillsammans. Gillade verkligen formen på scen där samtalet var i fokus. Tack snälla för de fina blommorna också!

Nästa vecka tar vi oss an fler nya utmaningar men nu vill vi såklart önska er alla en riktigt trevlig helg!

Andra inlägg