Heja EG byggs annonsering 25/11 i Dagens Industri!

Dela inlägget

Heja EG byggs annonsering 25/11 i Dagens Industri!

Dela inlägget

Svenska Takelement hyllar EG Bygg! “Ingen bransch är så konservativ som byggbranschen, man gör som man alltid gjort medan byggkostnaderna skenar. Nu vill EG Bygg AB uppmana till paradigmskifte. För att förse Sveriges invånare med bostäder de har råd med behöver totala byggkostnaderna att sänkas, och det kvickt.”

Svenska Takelement hyllar EG Bygg!

“Ingen bransch är så konservativ som byggbranschen, man gör som man alltid gjort medan byggkostnaderna skenar. Nu vill EG Bygg AB uppmana till paradigmskifte. För att förse Sveriges invånare med bostäder de har råd med behöver totala byggkostnaderna att sänkas, och det kvickt.”

Vad glada vi blev när vi läste EG byggs inlägg i Dagens Industris bilaga om att Byggsverige behöver tänka om. EG bygg är ett byggbolag om 25 anställda som specialiserar sig på hyresbostäder. EG byggs VD Erik Gustavsson försvarar i annonsen den lilla hyres-gästen som inte gynnas av de fina byggkoncepten i hyresnivåerna. Genom EG byggs egenproducerade hus med betongelement blir hyran idag per kvadratmeter och år – inklusive värme, varmvatten och bredband – runt 1500 kronor.

Svenska Takelement förordar trä före betong. Men vi är inte sena med att hylla människor som genom hårt arbete och goda idéer lyckas skapa något som gör skillnad. VD Erik Gustavsson och EG bygg har vår fullaste respekt och vi önskar er alla lycka med framtida hyresbostäder! EG Byggs hemsida

Andra inlägg