Stomresning Triple Zero

Dela inlägget

Stomresning Triple Zero

Dela inlägget

Vi var inbjudna som talare till stomresningen av Triple Zero!

Logicenters bjöd in till event för att berätta mer om projektet Triple Zero, deras mest ambitiösa hållbarhetsprojekt där dem går i spetsen för omställningen till utvecklingen av klimatanpassade logistikfastigheter. Vi var inbjudna att tala utifrån att vi är leverantör av både vägg- och takelement. 

Mathias Johansson (ansvarig säljare), Andreas Axelsson (Projektansvarig konstruktör) och Andrea Johnsson (miljöansvarig konstruktör) representerade Svenska Takelement genom att berätta mer om både företaget, de skräddarsydda produkterna och vad det är som gör att hållbarhet och miljö är frågor som är viktiga för Svenska Takelement. Ni gjorde ett kanonjobb alla tre och det var två stolta ägare som stod och lyssnade när presentationen hölls. 

Till eventet hade Logicenters ett önskemål att vi tillverkade två prototyper av vårt tak- och väggelement. Vår produktionschef Fredrik Dunder hade i dessa element lagt in plexiglas så att man även kunde se innehållet med hampaisoleringen som är inköpt av Ekolution. Hampaisolering är något vi hoppas att fler kommer att efterfråga på marknaden framöver. 

Tack Logicenters för inbjudan, vi tycker det ska bli väldigt spännande att se vilken hyresgäst som flyttar in i denna innovativa byggnad!

Andra inlägg