Vi tackar alla våra samarbeten!

Dela inlägget

Vi tackar alla våra samarbeten!

Dela inlägget

Vilken inledning på året vi haft. Trots oro över Corona i världen och konsekvenser detta fått, är vi tacksamma för alla goda samarbeten vi hittills haft i år.

Vi tackar alla våra samarbeten!

Vilken inledning på året vi haft. Trots oro över Corona i världen och konsekvenser detta fått, är vi tacksamma för alla goda samarbeten vi hittills haft i år. Byggbranschen har inte drabbats lika hårt än så som andra i spåren av Coronaviruset och vi kommer ta vårt ansvar och göra vårt yttersta, för att fortsätta verka för ett hållbart Prefab-byggande med trä i Sverige.

Läs vårt tidigare blogginlägg – här!

Nu är svenska sommaren äntligen här och vi ska såklart liksom ni njuta av semester. I augusti är vi full styrka på plats igen och då är vi redo att ta oss an de projekt vi hittills signat upp oss på i höst.

Glöm inte bort att följa vår företagssida på LinkedIn här!

För er som ännu inte beställt takelement till ert projekt, kan ni fortsättningsvis maila oss från hemsidan: Skicka e-post här! alternativt slå en signal per telefon:+46 (0) 73 – 222 23 55 för att komma i kontakt med Charlotta och +46 (0) 73 – 066 20 24 för att komma i kontakt med Göran.

Stort tack för våren och sommarens alla goda samarbeten, vi önskar er alla en härlig sommar!

Vi ses snart igen!

Andra inlägg