Vi välkomnar konstruktörerna Evelina, Andreas och Mathias till STE!

Dela inlägget

Vi välkomnar konstruktörerna Evelina, Andreas och Mathias till STE!

Dela inlägget

Först av allt vill vi tacka Kadesjös för ett fint samarbete gällande tillverkningsritningar av våra Takelement. Vi är så tacksamma över att vi haft turen att samarbeta med en firma som är professionell, lösningsorienterad och välkomnande.

Vi välkomnar konstruktörerna Evelina, Andreas och Mathias till STE!

Först av allt vill vi tacka Kadesjös för ett fint samarbete gällande tillverkningsritningar av våra Takelement. Vi är så tacksamma över att vi haft turen att samarbeta med en firma som är professionell, lösningsorienterad och välkomnande. Vi hoppas så klart på ett fortsatt lika fint samarbete framöver och rekommenderar alla som önskar ritningshjälp att vända sig till Kadesjös!

 

Svenska Takelement växer så det knakar och vi får in fler och fler beställningar för varje dag som går. För att möta beställningstrycket samt för att få bättre kontroll på tillverkningsflödet, har vi beslutat oss för att anställa en egen konstruktionschef samt konstruktörer.

Med konstruktörer i samma byggnad som tillverkningen och med övriga kontoret, kommer vi kunna optimera och berika varandras kompetenser på ett mycket gynnsamt sätt, i hela företaget.

Från denna vecka har vi våra tre första anställda konstruktörer på plats hos oss. Nu står vi i genomförandefas vad gäller tillbyggnad av kontor med tillhörande inredning.

Varmt välkomna till Svenska Takelement Evelina, Andreas och Mathias.

Nu kör vi!

Andra inlägg