Analysperiod just nu!

Dela inlägget

Analysperiod just nu!

Dela inlägget

Just nu pågår analyser över hela verksamheten extra intensivt hos oss. Vi tittar på projekten som varit under året och fördjupar oss i varje led, sälj, konstruktion, produktion och leverans. All feedback från kunder är superviktig för oss så att vi kan fortsätta att utvecklas som företag. Tack till alla kunder för att ni tagit emot oss på platsbesök och för att ni tagit er tid för återkoppling i våra projektsamarbeten!

Just nu pågår analyser över hela verksamheten  extra intensivt hos oss. Vi tittar på projekten som varit under året och fördjupar oss i varje led, sälj, konstruktion, produktion och leverans. All feedback från kunder är superviktig för oss så att vi kan fortsätta att utvecklas som företag. Tack till alla kunder för att ni tagit emot oss på platsbesök och för att ni tagit er tid för återkoppling i våra projektsamarbeten!

När vi analyserar tittar vi på flera olika delar i varje projekt. Hur gick varje projekt utifrån den satta planeringen vad gäller utsatt tid, kvalité, kostnad, leverans och utförandet på plats. Då vi skräddarsyr våra tak till varje kund är det konstruktörerna som håller i projekten från start till slut. Deras engagemang och noggrannhet för deras olika projekt är a och o. Det nära samarbetet med fabriken gör att problem som kan uppstå längs vägen tidigt kan lösas i gemensamma diskussioner på plats. 

Att säkerställa kvalitetén på produkterna vi lämnar ifrån oss är produktionschefens absolut viktigaste uppgift. Vi är så tacksamma för Fredriks kloka analyser över hela kedjan och för de förbättringsarbeten han genomför i samråd med oss andra.

Vill du veta mer king hur vi kan hjälpa dig i ditt projekt är det bara att höra av dig till Charlotta eller Mathias på sälj hos oss!

Charlotta Tingstedt

Försäljningschef

Telefon: +46 (0) 73 222 23 55
E-post: charlotta@svenskatakelement.se

Mathias Johansson

Säljare

Telefon: +46 (0) 73 054 11 63
E-post: mathias@svenskatakelement.se

Andra inlägg