Årets handledare YG – Jari Haapaoja

Dela inlägget

Årets handledare YG – Jari Haapaoja

Dela inlägget

Årets handledare 2022 på Bygg- och anläggningsprogrammet har nu utsetts av Yrkesgymnasiet – vi blev inte förvånade över att det blev vår egen Jari Haapaoja – snickare hos oss på Svenska Takelement. Motiveringen till utmärkelsen var som följer: “En handledare som förutom med god yrkesspecifik kompetens och branschvana även tagit sig an eleven med entusiasm och engagemang. Utöver gott handledarskap har handledaren visat intresse för eleven som individ och inspirerat eleven till att vilja lära sig mer om det valda yrket. Handledaren är en förebild för andra och övrig personal.”

Årets handledare 2022 på Bygg- och anläggningsprogrammet har nu utsetts av Yrkesgymnasiet – vi blev inte förvånade över att det blev vår egen Jari Haapaoja – snickare hos oss på Svenska Takelement. Motiveringen till utmärkelsen var som följer:


“En handledare som förutom med god yrkesspecifik kompetens och branschvana även tagit sig an eleven med entusiasm och engagemang. Utöver gott handledarskap har handledaren visat intresse för eleven som individ och inspirerat eleven till att vilja lära sig mer om det valda yrket. Handledaren är en förebild för andra och övrig personal.”

Stort Grattis Jari – Vi hoppas att många fler elever får ta del av ditt handledarskap och kunnande inom yrket!

Andra inlägg