Ännu en UC-sigill – Bra jobbat Matilda!

Dela inlägget

Ännu en UC-sigill – Bra jobbat Matilda!

Dela inlägget

Det känns tryggt att ha en sådan kompetent ekonomichef vid rodret. Tack Matilda för att du ansvarar för ekonomin hos oss. Vi vet att du och din kompetens är eftertraktad på marknaden och att vi ska vara tacksamma för  att du trivs så bra hos oss! 2021 fick vi på Svenska Takelement UC-sigillen för året 2020. Sigillet visade att företaget utmärkt sig som ett tillväxtföretag per det angivna bokslutet. Nu är det dags för ytterligare en sigill år 2022, denna gång för kreditvärdighet baserat på år 2021. Ekonomichef Matilda mottog samtalet från UC som meddelade oss att dem certifierat oss för UC Brons – kreditvärdighet.

Det känns tryggt att ha en sådan kompetent ekonomichef vid rodret. Tack Matilda för att du ansvarar för ekonomin hos oss. Vi vet att du och din kompetens är eftertraktad på marknaden och att vi ska vara tacksamma för  att du trivs så bra hos oss!

2021 fick vi på Svenska Takelement UC-sigillen för året 2020. Sigillet visade att företaget utmärkt sig som ett tillväxtföretag per det angivna bokslutet. Nu är det dags för ytterligare en sigill år 2022, denna gång för kreditvärdighet baserat på år 2021. Ekonomichef Matilda mottog samtalet från UC som meddelade oss att dem certifierat oss för UC Brons – kreditvärdighet.

 

– “Det är ett mycket bra betyg att kunna visa för våra kunder och leverantörer som kan känna sig trygga i att vi sköter oss och har en stabil likviditet.”

Matilda Wener Petersén

Ekonomichef 
Svenska Takelement

Andra inlägg