Sommarfest :)

Dela inlägget

Sommarfest :)

Dela inlägget

Så är sommaren här och efter vårens kämpande behöver vi alla bara umgås  och ha det trevligt tillsammans. Denna gång hade vi en härlig typisk svensk sommarfest med aktiviteter som padelturnering, kubb, beer pong och biljard. Maten blev grillat så klart, något Rolf och Pär lagade med bravur:). Grattis Jesper och Mathias D för att ni vann padelturneringen, ni var värdiga vinnare! Tack alla härliga kollegor som kom och bidrog med skratt, spexigt humör och god stämning. Sommarpresenten blev varsin bärbar grill, hoppas alla får en härlig kommande semester där ni får tid till vila och rekreation. Ni är bäst! 

Så är sommaren här och efter vårens kämpande behöver vi alla bara umgås  och ha det trevligt tillsammans. Denna gång hade vi en härlig typisk svensk sommarfest med aktiviteter som padelturnering, kubb, beer pong och biljard. 

Maten blev grillat så klart, något Rolf och Pär lagade med bravur:). Grattis Jesper och Mathias D för att ni vann padelturneringen, ni var värdiga vinnare! Tack alla härliga kollegor som kom och bidrog med skratt, spexigt humör och god stämning. Sommarpresenten blev varsin bärbar grill, hoppas alla får en härlig kommande semester där ni får tid till vila och rekreation. 

Ni är bäst!

Andra inlägg