Fabriken + kontoret = sant!

Dela inlägget

Fabriken + kontoret = sant!

Dela inlägget

Byggnaden där vi håller till, (fabriken + kontoret) har gamla anor och byggdes redan år 1942. Vi ser det som en stor fördel att vi har så nära till varandra, kontoret och fabriken.

Byggnaden där vi håller till, (fabriken + kontoret) har gamla anor och byggdes redan år 1942. Vi ser det som en stor fördel att vi har så nära till varandra, kontoret och fabriken. Vi känner en stolthet över våra produkter på STE och värdesätter både lagspel och teamanda. Respekten för varandras roller inom företaget är a och o. Vi behöver varandra för att kunna leverera en hög kvalité.

Vi har förmånen att verka i en av Sveriges äldsta städer, Västerås. Staden är belägen i Västmanland och ligger vid Mälarens norra strand precis där Svartån mynnar ut. Västerås har haft en stor betydelse för Sverige och dess utveckling. Visste du till exempel att Gustav Vasa höll två parlamentssessioner här där han både avskaffade katolicismen (år 1527) och etablerade den ärftliga monarkin (år 1544).

Västerås är platsen där flera internationellt kända företag har sitt ursprung. Bland annat var det i Västerås som både H&M och Matvarujätten ICA såg dagens ljus.

Byggnaden där vi håller till, (fabriken + kontoret) har gamla anor och byggdes redan år 1942. Vi ser det som en stor fördel att vi har så nära till varandra, kontoret och fabriken. Beslutskedjan blir betydligt kortare och den familjära stämningen så mycket lättare att upprätthålla.

Vi känner en stolthet över våra produkter på STE och värdesätter både lagspel och teamanda. Respekten för varandras roller inom företaget är a och o. Vi behöver varandra för att kunna leverera en hög kvalité.

Veckorna flyger förbi och nu är ännu en fredag här. Stort tack till alla på STE för ert fina arbete denna vecka. På kontoret har vi haft en vecka full med olika slags möten. Vi har träffat konstruktörer, sakkunniga inom arbetsskydd, återvinning och arbetsmiljö, samt ekonomer. Vi tycker det är lika roligt varje gång vi får nya infallsvinklar på vår verksamhet.

I fabriken har vi välkomnat två nya snickare, Felix och Filip. Vi hoppas att ni ska trivas bra hos oss!

Vi har precis färdigställt etapp två till Skeppsviken, kvarteret Ärlan, i Göteborg. Nästa vecka kör vi igång med etapp tre. Stort tack till vår fabrikschef Jonas för din viktiga input kring produktionens utformning.

Vill ni besöka oss på Svenska Takelement, varmt välkomna till Motorgränd 44 i Västerås.

Fakta om Svenska Takelement:

Andra inlägg