Feedback från nöjda kunder gör oss glada

Dela inlägget

Feedback från nöjda kunder gör oss glada

Dela inlägget

Stabilare, lättare montage och högre kvalité – ord som gör oss väldigt glada!

Det är kul när kunden återkopplar och upplever en betydligt bättre kvalité och stabilare konstruktion än vad våra konkurrenter kan erbjuda!

– Alltid lika kul att få positiv feedback av våra kunder. Denna gång meddelade platschefen att han jobbat många gånger med våra konkurrenters produkter men nu testade oss för första gången. 

Han konstaterade att vi var 5 ggr bättre. Högre kvalité, stabilare konstruktion och smidigt montage. 

Återkoppling önskar vi alltid av våra kunder. Har vi gjort något fel, vill vi veta det så att vi kan bli bättre. Men även när vi som i detta fall har en kund som lovordar oss, är det viktigt att få veta varför. Det blir ju då ett referensobjekt som vi kan analysera och därmed veta vad vi ska fortsätta med framåt.


Produktionschef 
Emma Lagberg

Svenska Takelement är en prefableverantör av takelement som strävar efter att vara ett professionellt och innovativt företag som levererar kvalitetsprodukter. Professionalitet är viktigt då vi är noga med att hålla vad vi lovar, ska kunden få en kvalitetsprodukt är det detta som ska levereras. Innovativa är vi också, i alla led. Vi hittar ständigt förbättringar för att bli ännu bättre. Denna höst har vi till exempel arbetat fram en ny lösning för en bättre infästningsmetod, lösning för tät fog samt förbättrat vår inplastningsmetod. 

På Svenska Takelement arbetar människor med drivkraft, vi gillar att vara med och bidra så att företaget blir bättre och bättre. Det gör oss starka som team – Stort tack alla medarbetare för ert engagemang, flexibilitet och lösningsförmåga!

Andra inlägg