God Jul & Gott Nytt År!

Dela inlägget

God Jul & Gott Nytt År!

Dela inlägget

Så var det dags för Julfirandet på Svenska Takelement. Vi blandar god mat och dryck med lekar och vår årliga julklappslek förstås! Med lite bilder från vårt firande önskar vi er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Julfirande på Svenska Takelement!

Så var det dags för Julfirandet på Svenska Takelement. Vi blandar god mat och dryck med lekar och vår årliga julklappslek förstås!

Vår julklappslek är en variant på den traditionella. Ingen tärning behövs utan istället får alla dra en nummerlapp så att turordningen för att välja paket blir lagd. Under granen ligger unika paket med rim på varje. Person nummer ett får börja med att välja en julklapp och läser rimmet högt. Därefter väljer nummer två om hen vill sno ettans paket (baserat på rimmet och gissning om innehåll) eller om hen vill välja ett nytt paket under granen. Denne läser sedan sitt rim och nummer tre får välja att sno både ettans eller tvåans paket alternativt välja ett nytt. Blir man av med sitt paket går man direkt och väljer ett nytt under granen med ett nytt rim. I slutändan har alla varsin julklapp och det är dags att öppna i turordningen. Denna lek tar lite tid att genomföra (beroende på antal personer) men är trevlig och inkluderande då alla involveras och blir sedda.

 

Med lite bilder från vårt firande önskar vi er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!   

Andra inlägg