Vi välkomnar 2022!

Dela inlägget

Vi välkomnar 2022!

Dela inlägget

Tiden flyger förbi när man har skoj på jobbet! 2021 var ett händelserikt år för Svenska Takelement med både framgångar och motgångar.

Produktutveckling

Tiden flyger förbi när man har skoj på jobbet! 2021 var ett händelserikt år för Svenska Takelement med både framgångar och motgångar precis så som det är när man driver ett företag. Vi är oerhört tacksamma över våra gamla kunders fortsatta förtroende och för alla de nya företag som valt våra takelement till sina byggprojekt. Vi arbetar ständigt med att utveckla vår produkt så att ni ska få det absolut bästa! 

År 2021 var året då vi fick vårt takelement brandtestat  av Luleå Tekniska Universitet. Resultatet var enastående och vi kan nu visa att vi klarar REI 60 utan att behöva sätta på någon brandgipsskiva. Tack till Michael Försth på LTU och Jörgen Thor på Brandskyddslaget AB för ett gott samarbete i denna prövningsprocess!

 

Produktion

Verkstaden växer så det knakar då vi får allt fler förfrågningar. Just nu har vi ute en annons på fler snickare till produktionen samt en produktionschef. Då laget blir större krävs det än mer av chefen som styr laget. Vår kommande produktionschef behöver kunna leda i samma anda som Svenska Takelements värderingar, ha ett stort driv och kunna visa bra resultat i form av personaltrivsel, kundnöjdhet och lönsamhet. Är du intresserad av tjänsten eller känner du någon som skulle passa i rollen, tipsa gärna om annonsen nedan:) . 

Vi vill även passa på att tacka alla våra snickare på Svenska Takelement för detta års fina arbete. Så roligt att ni är med oss genom denna resa vi gör som företag – tillsammans är vi starka!


Produktionschef – Klicka här!

Ekonomi

Liksom för många andra företag har även vi drabbats av prishöjningarna på materialet. Det slog tyvärr hårt i våra kalkyler men nu har vi tagit höjd för detta 2022 och hoppas på en stabilisering av läget så snart det är möjligt. Något som är skönt att trösta oss med är att vi endast arbetar med nordiska produkter, vilket gjort att vi har haft koll på leveranserna genom god kommunikation med våra materialsäljare. Vi vet att andra branscher som importerar mycket från utlandet inte fått några svar på sina ställda frågor gällande  leveranser. Detta blir såklart otryggt för både företagen och dess kunder när ingen får några konkreta svar. Glädjande fick vi 2021 ta emot UC:s nordiska tillväxtcertifikat för år 2020.  

 

Konstruktion

2021 var året då vi gick från att köpa in konsulttjänster för ritningar till att anställa våra alldeles egna konstruktörer. Med detta byggdes även ett till kontor där ni nu kan träffa Mathias, Evelina, Andreas, Emilia och från aprilmånad även Andrea som är alldeles nyanställd. Det kändes väldigt bra vid intervjun och vi hoppas att Andrea kommer att trivas bra hos oss en lång tid framöver. 

 

Sälj

Charlotta kommer nästa år få förstärkning till säljteamet i form av Mathias Johansson. Mathias delar våra visioner för framtiden och är en säljare som genuint är intresserad av produkten han säljer samt är inlyssnande till kundens behov. Vi hoppas att du ska trivas bra hos oss Mathias och hjälpa oss att växa än mer som företag. 

 

Genom denna inblick i en del av allt som vi arbetat med under år 2021  vill vi önska er alla ett riktigt Gott Nytt År!

2022 kickar vi igång på måndag igen med nya utmaningar och spännande projekt – vi ses i flödet!


VD Göran Petersén

Andra inlägg