Kickoff – 2022

Dela inlägget

Kickoff – 2022

Dela inlägget

Så var det dags för årets Kickoff! Efter en lång arbetsdag, är alla hungriga – speciellt våra snickare. Vi började kvällen ute på gården med dryck från Dunders Bodega. Mr Mango foodtruck såg till att vi alla blev mätta i magen. Tack Mr Mango – maten var utsökt! Första aktiviteten var inhyrd från Quezzle – Något de kallar för “The Case”. Aktiviteten är ett Escape Room i på plats format där de genomför aktiviteten på företaget. Lagtävlingen varade under 90 minuter och gick ut på att att lösa alla uppgifter i The Case och vara först med att få fram sista koden och öppna kassaskåpet. Logiskt tänkande och samarbete är vägen till seger. Vinnarna av “The Case” hade alla de rätta egenskaperna och öppnade kassaskåpet efter 70 min. Grattis produktionschef Dunder, Lagbasen Torej, Säljaren Mathias och snickarna Robin, Jari och Askedom! Produktionschef Fredrik Dunder hade efter detta en speciell överraskning. Han hyllade alla STE-hjältar som ställt upp i våras när vi hade det tufft med många leveranser. Vi krigade på som ett lag med blod, svett och tårar och klarade uppgiften med bravur. Alla STE-hjältar blev hyllade på eget vis och fick mottaga medalj från Dunder.

Så var det dags för årets Kickoff!

Efter en lång arbetsdag, är alla hungriga – speciellt våra snickare. Vi började kvällen ute på gården med dryck från Dunders Bodega. Mr Mango foodtruck såg till att vi alla blev mätta i magen.

Tack Mr Mango – maten var utsökt!

Första aktiviteten var inhyrd från Quezzle – Något de kallar för ”The Case”. Aktiviteten är ett Escape Room i på plats format där de genomför aktiviteten på företaget.  Lagtävlingen varade  under 90 minuter och gick ut på att lösa alla uppgifter och vara först med att  få fram sista koden och öppna kassaskåpet. Logiskt tänkande och samarbete är vägen till seger.

Vinnarna av ”The Case” hade alla de rätta egenskaperna och öppnade kassaskåpet efter 70 min. Grattis produktionschef Dunder, Lagbasen Torej, Säljaren Mathias och snickarna Robin, Jari och Askedom!

Produktionschef Fredrik Dunder hade efter detta en speciell överraskning. Han hyllade alla STE-hjältar som ställt upp i våras när vi hade det tufft med många leveranser. Vi krigade på som ett lag med blod, svett och tårar och klarade uppgiften med bravur. Alla STE-hjältar blev hyllade på eget vis och fick mottaga medalj från Dunder.

Nästa aktivitet bestod av en tre-kamp. Lagens gemensamma insats var vinnarkonceptet. Ledningen och konstruktörerna var egna lag. Nu gällde det att visa snickarna att vi också kan hantera en skruvdragare. Det blev dock många skratt när det blev vår tur. Och vi kan väl säga att detta inte var vår bästa gren direkt. 

Gren två var pilkastning och slutligen red vi på mekanisk tjur. Vinnarna för tre-kampen blev snickarlaget bestående av Nico, Albin, Matin och Fredrik M, Stort grattis!

Kvällen var mycket lyckad och vi tackar alla på STE för er fina insats och för att ni hjälpte till att göra kvällen minnesvärd:)

Andra inlägg