Golfevent på Orresta

Dela inlägget

Golfevent på Orresta

Dela inlägget

I torsdags var vi med på Västerås Tidnings 30-årsgolf. Eventet gick av stapeln på Orresta Golf & Konferens. Vi bjöds på en härlig golfdag där vi var både hålvärdar och medtävlande i golftävlingen. Ett mycket trevligt tillfälle att knyta kontakter med andra företag i en avslappnad miljö. Orresta är en av Mälardalens populäraste golfbanor och efter att ha spelat där själva kan vi bara instämma. Killarna i vårt lag berömde banan mycket och berättade entusiasmerande om hur härlig den var att spela på.

I torsdags var vi med på Västerås Tidnings 30-årsgolf. Eventet gick av stapeln på Orresta Golf & Konferens. Vi bjöds på en härlig golfdag där vi var både hålvärdar och medtävlande i golftävlingen.

Ett mycket trevligt tillfälle att knyta kontakter med andra företag i en avslappnad miljö. Orresta är en av Mälardalens populäraste golfbanor och efter att ha spelat där själva kan vi bara instämma. Killarna i vårt lag berömde banan mycket och berättade entusiasmerande om hur härlig den var att spela på.

Upplägget för lagtävlingen var 4-mannascramble. Vårt lag bestod av Andreas och Jim från kontoret och Fredrik och Albin från produktion. För att läsa mer om vad Orresta Golf & Konferens kan erbjuda, klicka på länken nedan.

Orresta Golf & Konferens – Klicka här! 

Stort tack till alla på Svenska Taklement som bidrog till en trevlig dag, alltid lika kul att umgås med er!

Som hålvärdar hade vi förutom lite gott att dricka, lite trevligt snack med spelarna samt egna tävlingar. På ett miniatyrtakelement hade vi fräst ett hål. Varje spelare fick chans att sätta putten, gjorde man det vann man ett golfparaply. Självklart hade vi gjort detta klurigare än vad man kan tro med en lutning som inte var helt lätt att läsa av. En eloge till er som satte den!

Den större tävlingen där priset delades ut under middagen till bästa lag, bestod av att utifrån en verklig ritning på ett riktigt takelement göra en kvalificerad gissning på dess vikt. Ledtrådar gick att få genom vår säljare Mathias som beskrev uppbyggnaden och genom att testa att lyfta miniatyrelementet. Två lag var riktigt nära och priset delades under kvällen ut till Global Invest lag 1. De gissade på 680kg och elementet vägde 655,5kg.

Bra jobbat Global Invest!

Vi tackar Susanne och Peter från Västerås Tidning för eventet och hoppas att detta nu blir en härlig tradition här i Västerås. Vi har redan bokat in oss till nästa år, hoppas ni också gör det!

Vi vill också tacka Orresta Golf & Konferens för en trevlig upplevelse och uppmuntrar fler företag att boka in sig här. God mat, fantastisk natur och trevlig personal. Familjeföretag är vi ju på Svenska Taklement som ni vet mycket svaga för. Heja Christopher och Christer. Ni gör ett fantastiskt jobb på Orresta!

Efter golfen hade vi en trevlig aftergolf med bubbel och mingel. Senare bjöds vi på en fantastiskt god tre-rättersmiddag i restaurangen för att avsluta med barhäng i loungen. Vi vann inte golftävlingen men fick pris för bästa hålvärdar och Jim räddade dessutom upp genom att vinna två håltävlingspriser. Bra jobbat!

Andra inlägg