Läs om våra pågående projekt!

Dela inlägget

Läs om våra pågående projekt!

Dela inlägget

Ordrarna för våren och sommaren har varit satta sedan länge. Våra säljare har några luckor kvar att fylla för hösten  men utöver det fortsätter de för fullt att fylla på år 2023 och 2024. Det kanske låter långt fram för er när vi berättar det, men som vi tidigare berättat vill vi vara med så tidigt som möjligt i projekten för att kunna hitta de mest optimala lösningarna för våra kunder, både vad gäller pris, kvalité och effektivitet. Dessa härliga projekt som ni ser bilder på nedan är under vår och sommar aktuella för konstruktion och produktion. En del är av projekten är redan i  produktion, en del projekt inväntar slutgranskningen medan andra precis är påbörjade av våra kompetenta  konstruktörer. De har alla huvudansvaret för olika kunder och projekt, men får såklart stöd av varandra, produktionschefen och vår VD vad gäller att utmanas för att hitta de ultimata lösningarna.  Dessa projekt ska levereras till olika delar av landet. Vill ni läsa mer om ett specifikt projekt, är det bara att klicka på projektbilden nedan. 

Ordrarna för våren och sommaren har varit satta sedan länge. Våra säljare har några luckor kvar att fylla för hösten  men utöver det fortsätter de för fullt att fylla på år 2023 och 2024. Det kanske låter långt fram, men som vi tidigare berättat, vill vi vara med så tidigt som möjligt i projekten för att kunna hitta de mest optimala lösningarna åt våra kunder, både vad gäller pris, kvalité och effektivitet.

Dessa härliga projekt som ni ser bilder på nedan är under vår och sommar högaktuella för konstruktion och produktion. En del av projekten är redan i  produktion, en del projekt inväntar slutgranskningen medan andra precis är påbörjade av våra kompetenta  konstruktörer. De har alla huvudansvaret för olika kunder och projekt, men får såklart stöd av varandra, produktionschefen och vår VD, vad gäller att utmanas för att hitta de ultimata lösningarna.  Dessa projekt ska levereras till olika delar av landet. 

Ingaredskolan

Kund: Flodéns
Typ: Skola
Kvm: 2969 kvm
Levereras till: Alingsås

Fenomenmagasinet

Kund: Peab Sverige AB
Typ: Science center
Kvm: 880
Levereras till: Linköping

Birkaskolan

Kund: Lindesbergs Bygg
Typ: F-9 skola
Kvm: 2475
Levereras till: Ekerö

Ektorp skola

Kund: In3prenör AB
Typ: Ektorp skola & Idrottshall
Kvm: 3080
Levereras till: Nacka

Rundstickan

Kund: NIMAB Entreprenad AB
Typ: Högstadieskola + sporthall
Kvm: 3781
Levereras till: Malmö

Björkens förskola

Kund: Tommy Allström Byggproduktion A
Typ: Förskola
Kvm: 2334
Levereras till: Lindesberg

Växa

Kund: Hansa Bygg AB
Typ: Kontor
Kvm: 907
Levereras till: Färjestaden

Gamla landsvägen

Kund: H2 Entreprenad
Typ: Bostäder
Kvm: 1385
Levereras till: Nacka

 

Andra inlägg