Studiebesök Lillsidan

Dela inlägget

Studiebesök Lillsidan

Dela inlägget

I tisdags var hela gänget iväg på studiebesök till kund i Enköping. Så viktigt och lärorikt för samtliga att se våra produkter ute på bygget. Samtalen med platschefer och montörer samt att själva få gå runt och inspektera varje block är guld värt. Vi blev väldigt inspirerade och tog med oss massor med anteckningar hem till Västerås för att diskutera förbättringar och vidareutveckling framåt för företaget. Stort tack till Mikael, Albert och Caroline för att ni tog er tid att ta emot oss alla. Vi var ju inte ett litet gäng att ta hand om, men precis som vi tillsammans konstaterade, leder detta besök till värdefulla förbättringar i alla kommande projekt oss emellan. 

I tisdags var hela gänget iväg på studiebesök till kund i Enköping. Så viktigt och lärorikt för samtliga att se våra produkter ute på bygget. Samtalen med platschefer och montörer samt att själva få gå runt och inspektera varje block är guld värt. 

Vi blev väldigt inspirerade och tog med oss massor med anteckningar hem till Västerås för att diskutera förbättringar och vidareutveckling framåt för företaget. Stort tack till Mikael, Albert och Caroline för att ni tog er tid att ta emot oss alla. 

Vi var ju inte ett litet gäng att ta hand om, men precis som vi tillsammans konstaterade, leder detta besök till värdefulla förbättringar i alla kommande projekt oss emellan. 

Projekt – Lillsidan

  • Kund: Byggpartner i Dalarna
  • Totalt antal kvm: Bostadshus tak 1300 m2
  • Takelementen dimensioneras enligt Eurokod 5.
  • Takelementets brandklass REI 60
  • Levereras till: Doktor Westerlunds gata 15, 745 63 Enköping
Lillsidan_1

Andra inlägg