Nu kör vi – full fart framåt!

Dela inlägget

Nu kör vi – full fart framåt!

Dela inlägget

Alla är tillbaka efter ledigheterna. Kul att se allas engagemang och jäklar anamma i verksamheten. Idéerna på förbättringar sprutar ut och verkställs på alla möjliga olika avdelningar. Allt för att ni kunder ska få tillgång till det absolut bästa  av oss på Svenska Takelement. Nu är det bra roligt att vara på jobbet!

Alla är tillbaka efter ledigheterna. Kul att se  engagemanget och ett jäklar anamma i verksamheten. Idéerna på förbättringar sprutar ut och verkställs på alla möjliga olika avdelningar. Allt för att ni kunder ska få tillgång till det absolut bästa  av oss på Svenska Takelement.

Nu är det bra roligt att vara på jobbet!

Fabriken spottar ut takelement så att lagbas Rolf får det svettigt att hinna köra bort alla färdiga block. Men ärligt talat, så är den positiva stressen ett roligt problem att åtgärda. Idag blev det möte med Stenborgs Truckar för att  inventera våra framtida behov och diskutera huruvida vi ska investera och i så fall i vilka truckar vi ska investera i.  

Kontoret jobbar aktivt med att få fram tillverkningsritningar samtidigt som tillverkningslistor och leveransplaner ska fram för att godkännas av kunder. Leveranser ska bokas, kaplistor och nya projektplaner tas fram. Vad gäller arbetet med vår EPD (miljövarudeklarationen) för våra takelement går detta framåt. Snart hoppas vi kunna visa er denna publicerad och klar. Det blir ett bra underlag för oss i marknadsföringen då vi kan trycka ännu mera på hur bra det är att bygga med våra träprodukter. 

Heja gänget på Svenska Takelement och tack alla för ert stora engagemang!

Andra inlägg