Robin var först!

Dela inlägget

Robin var först!

Dela inlägget

Robins tankar kring åren på STE! – När jag började hade vi ett litet fikabord, en kaffebryggare och en mikro, med en vägg mot produktionen. Det var inte lika seriöst när vi inte hade eget folk. Nu har jag varit med och lärt upp typ hälften av killarna hur man bygger våra takelement. Det är häftigt att se hur vi blivit ett så stort och seriöst företag!

Robin Carstinge var den första personen som vi anställde på företaget!

Vi flyttade in i maj 2020 på Motorgränd 44 i Västerås. Det var en strategiskt bra plats och vi var noga med att hitta en lokal där kontoret och produktionen kunde ha nära till varandra. För att hitta Snickare började vi genom ett samarbete med en uthyrningsfirma. Snabbt insåg vi dock att det inte var någon hållbar lösning för oss. Dels saknades engagemanget och vi-känslan då personalen inte var anställda och den företagskultur som vi ville bygga var omöjlig att uppnå när vi inte hade fast personal. 

I augusti tog vi istället klivet och började anställa egna snickare. Hela hösten bestod av rekryteringar men nu vill vi lyfta fram den absolut första anställda hos oss. Han arbetar fortfarande kvar på Svenska Takelement och han heter Robin Carstinge.

Det allra första tillverkningsbordet byggdes för hand! Till vänster ser ni bilder på hur det såg ut i vår verksamhet när vi först kom till Motorgränd 44. Lokalerna var tomma och vi fick börja med att bygga det allra första tillverkningsbordet
– Bord 1.

Det var inte bara en fungerande produktion som skulle skapas. Vi behövde även börja med att bygga omklädningsrum med tillhörande dusch och toalett samt  kök med tillhörande personalrum. 

    

Idag har vi 8 tillverkningsbord. Vi har mer än dubblerat våra produktionslokaler. Anställt 21 snickare, med två lagbasar och en fabrikschef. Vi har utökat kontorsdelen och anställt 4 konstruktörer med konstruktionschef.

Vi håller i skrivande stund på att utöka säljavdelningen. 

Vill du fortsätta att följa vår resa på Svenska Takelement !


Klicka här!

Robins tankar kring åren på STE!

– När jag började hade vi ett litet fikabord, en kaffebryggare och en mikro, med en vägg mot produktionen.

Det var inte lika seriöst när vi inte hade eget folk. Nu har jag varit med och lärt upp typ hälften av killarna hur man bygger våra takelement.

Det är häftigt att se hur vi blivit ett så stort och seriöst företag!

Välkommen att kontakta oss på Svenska Takelement!


Svenska Takelement – Klicka här!

Andra inlägg