I veckan blev vi intervjuade!

Dela inlägget

I veckan blev vi intervjuade!

Dela inlägget

Vi blev kontaktade av tidningen Dagens Arbete efter tips från den fackliga lokalombudsmannen om oss. Sagt och gjort i veckan kom en reporter med fotograf på besök.

Vi blev kontaktade av tidningen Dagens Arbete efter tips från den fackliga lokalombudsmannen om oss. Sagt och gjort i veckan kom en reporter med fotograf på besök. Numret där vi är med släpps i december.

Dagens Arbete är en tidning för medlemmar i fackförbunden IF Metall, GS och Pappers. Arbetslivets villkor är deras huvudfokus, både i magasinet och på webben. 

Reportern som ringde upp och frågade om de fick komma till oss hade hört gott om Svenska Takelement som företag och ville skriva om oss. Postiva artiklar var, som vi förstod det, inte något som lyftes fram i tidningen särskilt ofta. De negativa reportagen hade övertaget, något som såklart inte är unikt för just tidningen Dagens Arbete.

Väl på plats efter en busstur från Stockholm, möttes vi upp vid Motorgränd i Västerås. Efter lite kaffe började intervjun genom en pratstund med företagets representanter Jari Haapaoja, Matilda Wener Petersén samt Viktoria Petersén. Efter detta tog Jari som skyddsombud med reporter och fotograf ut i produktionen för att träffa flera medarbetare på företaget. Länge var dem kvar ute i produktionen, först vid 16.00 tiden kom dem tillbaka. Förklaringen till detta – sa reportern – det var så många som ville prata med oss. Superhärligt tycker vi på Svenska Takelement!

Hur artikeln blir vet vi inte såklart, men spännande att se och läsa i decembernumret. Vi håller utkik. Tack för besöket Rasmus och Pontus. Det var trevligt!    

Andra inlägg