Välkomna tillbaka – Nytt år – Nya möjligheter!

Dela inlägget

Välkomna tillbaka – Nytt år – Nya möjligheter!

Dela inlägget

2024 – here we come!

2023 var ett tufft år för många – vart vi än vänt oss har människor berättat sina historier, om just sina livsöden och kamper. Att i svåra tider hitta motivation kan förstås vara utmanande. Då är det viktigt att komma ihåg att det är under prövotider som man växer, blir starkare och lär sig som allra mest. Oftast är det dessa perioder man sedan ser tillbaka på och inser att prövningen var en nödvändighet för det som kom därefter. 

Efter lite ledigheter startade vi året med en utbildningsdag, där vi blev påminda om hur allt startade på företaget och vad vi har som mål att åstadkomma. Att vi behöver varandra för att klara målet, för att ingen kan göra det ensam. Respekten för varandras roller och insikten i att vi är beroende av varandra skapar en kultur där ödmjukhet blir grunden. Ser man någon som har det kämpigt just nu med sina uppdrag – förstår man att det även kommer drabba mig – laget före jaget är ett framgångskoncept för Svenska Takelement, något som våra chefer förmedlar ständigt genom sina ord, handlingar och sitt sätt att styra sina avdelningar. Kulturen börjar uppifrån och vi är så tacksamma för att vi har en ledningsgrupp med chefer som har en hög insikt kring detta! Nedan ser ni bilder från vår utbildningsdag. Nu är vi redo att stäppa upp i alla led! Glöm inte att kontakta våra härliga säljare – så hjälper dem er med just ert projekt. Trä och prefab är framtiden!

Kom i kontakt med oss

Har du frågor eller är intresserad av att veta vad vi kan hjälpa dig med maila så kontaktar vi dig inom kort.

Eller ring oss på 021 – 50 500!

Besöksadress

Svenska Takelement har allt under samma tak. Ledning, sälj, konstruktion och fabrik hittar ni på Örjansgränd 9 i  Västerås!

Andra inlägg