Vi löser tätt tak snabbt!

Dela inlägget

Vi löser tätt tak snabbt!

Dela inlägget

Kvalité i rätt tid – sparar tid och pengar!

Och så var det dags för taket… hur ska man tänka när man väljer lösning här? 

Hållbarheten är en viktig parameter när man ska göra sitt val. Om du vill att ditt underlagstak ska hålla minst lika länge som takbeläggningen ska du satsa på kvalité i form av ett bärande undertak. Många kan lockas av ordet billigt, men över tid vet vi alla att billigt kostar mycket mer i längden. Här är det viktigt att man som beställare förstår vad man får så man inte jämför äpplen med päron.

Svenska Takelement tillverkar bärande takelement med hög kvalité. Vi ser dessutom till att du får taket i tid och hjälper dig att spara kostnader i form av tätt hus snabbt. 

När vi projekterar taket skräddarsyr vi så att lösningen blir ultimat för just ditt projekt. Vi säkerställer så att alla beräkningar är korrekta och dimensionerar för en stabiliserande styv takskiva. Målet är att uppnå en så hög prefabriceringsgrad som möjligt. Tack vare vår starka hybridkonstruktion får vi förstklassiga hållfasthetsvärden gällande bärighet, styvhet och brandklass. Vi når REI90 utan att någon brandgipsskiva behövs som komplement. Vid projekteringen tas hänsyn till erforderliga håltagningar såsom ventilation, takfönster, takluckor med mera.

Mycket av de värmeförluster som förekommer i byggnader sker via taket. Av den anledningen är investeringen av varma tak den mest lönsamma investeringen man kan göra ur energisynpunkt. Exponeringen om man väljer att platsbygga taket kan lätt leda till fuktskador och bli mycket kostsamt, därför är det viktigt med ett snabbt montage. När väl taket är på, är byggnaden tät och väderskyddad. Då elementen levereras torra blir dessutom byggnadens uttorkningstid minimal.

Våra takelement tillverkas i kontrollerad inomhusmiljö här hos oss på Örjansgränd i Västerås.  Den vitlackerade plåten kan användas som ett färdigt undertak, något som är passande för byggnader typ köpcentra, sporthallar m.m. Takelementen är  försedda med fyra stycken CE-godkända lyftband vid leverans. Tack vare den låga egenvikten på elementen klarar mobilkranen långa utligg vid montage. 

Här ser ni ett referensobjekt där vi levererade 18 000 kvm takelement till en logistikhall i Bålsta:

Kontakta oss gärna så hjälper vi dig med optimala taklösningar för just ditt projekt!

021 – 50 500

 

Andra inlägg