Vi firar – Tre nya affärer!

Dela inlägget

Vi firar – Tre nya affärer!

Dela inlägget

Vi har fått tre nya ordrar signade. De nya kunderna som köpt våra takelement heter Wästbygg, NCC och MOBY. Vi ser fram emot dessa samarbeten och tankeverksamheten kring projekteringen är nu i full gång!

Vi har fått tre nya ordrar signade. De nya kunderna som köpt våra takelement heter Wästbygg, NCC och MOBY. Vi ser fram emot dessa samarbeten och tankeverksamheten kring projekteringen är nu i full gång!

Både Wästbygg och Moby ska bygga nya bostadsområden i Lund och önskar våra takelement till dessa projekt. NCC ska bygga nya kontorslokaler i Hässleholm. Vi ser fram emot ett gott samarbete och en kvalitativ leverans till våra nya kunder.

NCC Building Sweden är verksam i Sverige och bygger framförallt bostäder och kontor men också offentliga lokaler som till exempel skolor, sjukhus och idrottshallar och kommersiella lokaler som butiker och lagerbyggnader.

NCC:s nya uppdrag avser nyproduktion av kontorslokaler inklusive tillhörande utrymmen för teknik och förråd samt utemiljö och parkering. Totalt omfattar projektets nybyggnadsarea 4 500 kvadratmeter samt finplanerad markyta på 2 100 kvadratmeter. Vi på Svenska Takelement kommer att tillverka och leverera takelement till en yta av 1013 kvadratmeter och där leveransen är bokad till första veckan i 2021.

Genom att bygga med husmodultänk och -teknik industrialiserar MOBY Modulärt byggande AB byggprocessen av lägenheter och gör det möjligt för många människor att bo i trivsamma och attraktiva hem med smarta lösningar.

MOBY hade vi nöjet att ta emot på ett studiebesök i vår fabrik för att visa tillverkningen. Vi hade ett mycket trevligt möte där vi inte bara berättade om oss, utan där vi också fick höra om deras bakgrunder och visioner framåt.

Vi börjar nu samarbetet med en leverans av takelement till Lund. Det är ett bostadsområde som ska byggas med en takyta på 1605 kvm. Vidare hoppas vi på ett långsiktigt samarbete med MOBY, där vi tillsammans hittar innovativa lösningar till flera av deras kommande projekt. Stort tack MOBY för det trevliga besöket!

Wästbygg är ett entreprenad- och projektutvecklingsbolag som sedan länge är väl etablerat på de mest expansiva marknaderna i Sverige. Bostadsbyggande har ända sedan starten stått för en betydande del av Wästbyggs produktion. Med tiden utvecklades det mot allt större projekt. 2004 inleddes en satsning på att också börja utveckla egna bostäder och 2006 var det inflyttning i Wästbyggs första egenutvecklade bostadshus.

Bostadshusen i Lund där vi levererar över 1000 kvm takelement kommer att bestå av flerbostadshus samt radhus.

Vill ni besöka oss på Svenska Takelement, varmt välkomna till Motorgränd 44 i Västerås.

Fakta om Svenska Takelement:

Andra inlägg