Vi har blivit intervjuade!

Dela inlägget

Vi har blivit intervjuade!

Dela inlägget

I veckan blev vi uppringda av trevliga Emma Brycke från Skanska, angående ett SBUF-projekt om takelement. SBUF (Svenska byggbranschens utvecklingsfond) har skapat detta projekt om takelement där Skanska arbetar tillsammans med NCC och Peab.

Vi har blivit intervjuade!

I veckan blev vi uppringda av trevliga Emma Brycke från Skanska, angående ett SBUF-projekt om takelement. SBUF (Svenska byggbranschens utvecklingsfond) har skapat detta projekt om takelement där Skanska arbetar tillsammans med NCC och Peab. Vår VD fick tillägna en trevlig förmiddag i telefon med att bli intervjuad. Så roligt att se att fler får upp ögonen för detta byggsätt som vi på Svenska Takelement förordat under många år.

Projektet syftar till att undersöka och sammanställa vilka förväntningar, möjligheter och risker som branschen ser med takelement. Projektet avser också att göra en studie över förekommande produkttyper för takelement. I förlängningen är studiens syfte att öka produktivitet och ge högre kvalitet genom att skapa bättre förutsättningar för entreprenörer att på ett kvalitetsäkert sätt använda takelement.

Vill du följa och läsa mer kring Emmas pågående undersökning, klicka här!

Andra inlägg