Vi välkomnar Jim Wennström Hedström!

Dela inlägget

Vi välkomnar Jim Wennström Hedström!

Dela inlägget

Vi välkomnar Jim Hedström till Svenska Takelement! Jim kommer att ta över rollen som Konstruktionschef efter Mathias Dahlvik med en överlämning i Augusti. Vi vill tacka Mathias för den tid som varit och för hans Stora engagemang för företaget och önskar honom varmt lycka till i hans kommande utmaningar. Vi kommer såklart att hålla kontakten framöver och följa varandras utveckling. Mathias var ju med från början och startade upp den konstruktionsavdelning som vi har idag och har gjort ett jättejobb i detta. Jim kommer senast från Connector Stomsystem, där han var både VD och Projektledare. I grunden är Jim utbildad Högskoleingenjör inom byggnadsteknik och konstruktion. För oss på Svenska Takelement var det inte vem som helst som kunde ta över efter Mathias. Det var viktigt att det var en erfaren och kunnig person med goda ledaregenskaper.

Vi välkomnar Jim Wennström Hedström till Svenska Takelement! Jim kommer att ta över rollen som konstruktionschef efter Mathias Dahlvik med en överlämning i augusti. Vi vill tacka Mathias för den tid som varit och för hans stora engagemang för företaget och önskar honom varmt lycka till i hans kommande utmaningar. Vi kommer såklart att hålla kontakten framöver och följa varandras utveckling. Mathias var ju med från början och startade upp den konstruktionsavdelning som vi har idag och har gjort ett jättejobb i detta. 


Jim kommer senast från Connector Stomsystem, där han var både VD och projektledare. I grunden är Jim utbildad högskoleingenjör inom byggnadsteknik och konstruktion. För oss på Svenska Takelement var det inte vem som helst som kunde ta över efter Mathias. Det var viktigt att det var en erfaren och kunnig person med goda ledaregenskaper.

Som konstruktionschef på Svenska Takelement leder man och utvecklar konstruktionsavdelningen vad gäller kompetens, processer och rutiner. Tar yttersta ansvar för granskningar, resursplanering och personal. Man deltar även i säljarnas säljprocess där man i tidigt skede får möta kunder och ge förslag på potentiella lösningar för olika projekt. Man har nära kontakt med våra experter inom respektive område för att säkerställa att kvaliteten hålls. 

Dessutom är man en aktiv ledningsmedlem med ansvar för egen budget och kostnadsuppföljning. Med andra ord har man som konstruktionschef en nyckelroll i företaget. Vi tror att Jim med sitt närvarande ledarskap och driv till ständigt förbättringsarbete samt med hans erfarenhet av att driva nystartade företag kommer att vara en stor tillgång för Svenska Takelement.

Varmt välkommen Jim! 

Andra inlägg