Vill du halvera byggtiden för ditt projekt?

Dela inlägget

Vill du halvera byggtiden för ditt projekt?

Dela inlägget

Halvera byggtiden – då är prefab vägen att gå!

– Vi läser det överallt tyvärr, projekt som initialt planerats för längesen som nu har kraftiga förseningar. Konsekvenserna är förödande, inte bara för beställare och för byggföretagen men även för brukarna själva. Barn som längtat så efter terminstarten i sin nya skola får nu tyvärr vänta ännu lite till. Tråkiga besked som påverkar så många människor. Vi menar inte att vi kan lösa alla problem som är orsaken till förseningarna, men vi kan vara en lösning för att snabba på bygget och samtidigt hjälpa till att spara pengar säger försäljningschefen på Svenska Takelement Charlotta Tingstedt. 

– För att spara tid så är prefabricerat det alternativ man vill välja. Samtidigt som stommen reses tillverkar vi takelementen i fabrikstorr miljö, levererar just in time till byggarbetsplatsen, där montaget med tätt tak görs på en dag. Jämför det med det traditionella sättet att bygga med takstolar bräda för bräda, så kallat platsbyggeri, så förstår ni säkert vinningen av vår produkt. Vi är ett företag med miljöprofil, för oss är det viktigt med hela livscykeln och vi är med i flera miljöportaler med en godkänd EPD. Våra konstruktörer och snickare arbetar aktivt varje dag för att minska spill, sortera material och optimera lösningarna på våra takelement. Kvaliteten på våra element är otroligt bra. Vi säljer mycket till byggnader som har höga brandkrav, då vår produkt i sitt grundutförande med plåt på undersidan klarar REI90 utan något behov av brandgips. Det uppskattas såklart oerhört av våra kunder. Jag brukar säga att vi har tre stora sälj-uspar som jag är riktigt stolt över
– Hög kvalité – Tätt hus snabbt – och Miljövänliga produkter!   

Charlotta Tingstedt - Färsäljningschef på STE
Mathias Johansson - Säljare på STE
Karin Asp - Säljare på STE

Charlotta Tingstedt

073 – 222 23 55
charlotta@svenskatakelement.se

Mathias Johansson

073 – 054 11 63
mathias.johansson@svenskatakelement.se

Karin Asp

073 – 100 14 31
karin.asp@svenskatakelement.se

– Tveka inte att ta kontakt med oss! Vi hjälper dig i ditt projekt för att hitta de bästa lösningarna. Vi har en egen konstruktionsavdelning med kunniga konstruktörer och genom åren har vi levererat alla möjliga olika sorters projekt runtom i Sverige. Både multihallar, skolor, bostäder, sjukhus, kontorsbyggnader etcetera. Vi skräddarsyr ju alltid våra element för att hitta de optimala lösningarna så att våra kunder får ut så mycket prefabricering det bara går i sina projekt. Vår kompetens är hög och vi är bara ett samtal bort, jag uppmuntrar alla att nyttja denna möjligheten vi erbjuder. 

Varmt välkomna att höra av er till mig, Mathias eller Karin!

Andra inlägg