En tillbakablick!

Dela inlägget

En tillbakablick!

Dela inlägget

“Det finns en drivkraft som är kraftfullare än ånga, elektricitet och atomkraft: viljan.” (Albert Einstein) “Misstag är bara möjligheten att börja igen, och denna gång på ett mer intelligent vis.” (Henry Ford) Citaten kring framgångsreceptet är många. Men återkommande i många av dem är vilja, envishet och intelligens dvs. att lära sig av sina misstag. Vår resa på Svenska Takelement fortsätter och vi kan inte fatta hur fort tiden rinner iväg. Känns som det var igår vi startade upp vår egna konstruktionsavdelning med utbyggnad av kontoret. Våra första konstruktörer Mathias, Evelina och Andreas var startklara för att utveckla samarbetet mellan konstruktion och fabrik. I fabriken hade vi sex tillverkningsbord och hade just påbörjat byggandet av åtta, vilket fyllde tillverkningshall A. Personalstyrkan bestod av ungefär hälften av vad vi är idag. Sammanhållningen var stark och vi hade en härlig Kick-off på O´Learys.

Det finns en drivkraft som är kraftfullare än ånga, elektricitet och atomkraft: viljan.”
(Albert Einstein)

“Misstag är bara möjligheten att börja igen, och denna gång på ett mer intelligent vis.”
(Henry Ford)

Citaten kring framgångsreceptet är många. Återkommande i många av dem är ord som vilja, envishet och intelligens (dvs. att lära sig av sina misstag). Vår resa på Svenska Takelement fortsätter och vi kan inte fatta hur fort tiden rinner iväg. Känns som det var igår vi startade upp vår egna konstruktionsavdelning med utbyggnad av kontoret. Våra första konstruktörer Mathias, Evelina och Andreas var startklara för att utveckla samarbetet mellan konstruktion och fabrik.

I fabriken hade vi sex tillverkningsbord och hade just påbörjat byggandet av åtta, vilket fyllde tillverkningshall A. Personalstyrkan bestod av ungefär hälften av vad vi är idag. Sammanhållningen var stark och vi hade en härlig Kick-off på O´Learys.

Nu har det gått ett år sedan dess och vi har ett tydligt sikte på att bli den ledande prefableverantören av takelement i Sverige. Vi har fått fler förfrågningar och fler kunder som nu har upptäckt våra produkter. Viktigt då att vi nu växer i lagom takt, så att vi inte tappar våra värderingar och kärna i företaget. Vi är ett familjeföretag med egen tillverkning i Västerås som är mycket måna om att vårt företag är ett välmående och stabilt sådant som vi känner stolthet över.

Vi har satt en organisation som gör att vi fortfarande bibehåller luft i vårt schema och har plats för viktiga pusselbitar så som utbildningar och interna möten. Vi gör vad vi kan för att säkerställa att vi minimerar eventuell växtvärk som kan uppkomma i företaget. 16:e september är det dags för ännu en Kick-off, då får vi chansen att umgås med varandra. Vi behöver mötas i en mer avslappnad situation där vi alla påminns om vilket härligt gäng vi är och att det är vi tillsammans som ska göra denna resa. 

 

Heja Svenska Takelement!

Andra inlägg