Nuläge i fabriken

Dela inlägget

Nuläge i fabriken

Dela inlägget

Fabriken arbetar för fullt med att tillverka enligt höstens lagda produktionsschema. Skönt att se alla igen både utvilade och med en härlig sommarfräschör! Uppstarten efter semestern är alltid intensiv med mycket nytt för alla att gå igenom. Vi har fått nya kollegor, har genomgångar av rutiner och flödesschema samt inbokade medarbetarsamtal.  Tur då att vi redan nu flaggat för en  gemensam kickoff 16 September. Hårt arbete ska såklart belönas, men att ta sig tid för teambuilding och lagaktiviteter är minskt lika viktigt i byggandet av framgångsrika team i vår jakt på att bli den ledande taktillverkaren i Sverige.  Nu kör vi Svenska Takelement!

Fabriken arbetar för fullt med att tillverka enligt höstens lagda produktionsschema. Skönt att se alla igen både utvilade och med en härlig sommarfräschör!

Uppstarten efter semestern är alltid intensiv med mycket nytt för alla att gå igenom. Vi har fått nya kollegor, har genomgångar av rutiner och flödesschema samt inbokade medarbetarsamtal. 

Tur då att vi redan nu flaggat för en  gemensam kickoff 16 September. Hårt arbete ska såklart belönas, men att ta sig tid för teambuilding och lagaktiviteter är minst lika viktigt i byggandet av framgångsrika team, i vår jakt på att bli den ledande taktillverkaren i Sverige. 

 

Nu kör vi Svenska Takelement!

Andra inlägg