Fredrik Dunder är vår nya produktionschef!

Dela inlägget

Fredrik Dunder är vår nya produktionschef!

Dela inlägget

– Fredrik Dunder anställdes på företaget med en gedigen uppdragsbeskrivning och expansionsplaner att ta tag i. Vi lät rekryteringen ta tid, då det var en mycket viktig position hos oss som skulle fyllas. Tre veckor in i arbetet känns det än så länge som en klockren rekrytering. Fredrik har en gedigen erfarenhet av både ledarskap och personal. Att han är snickare i botten var ett stort plus. Han har redan avlastat för oss andra vad gäller produktionen. Han är klurig, lösningsinriktad och bidrar med positiv energi till hela gänget. Han är bra på att ta olika typer av människor och är väldigt trygg i sin roll.  Varmt välkommen till STE Fredrik! //Göran

Vad gjorde du innan du kom till oss?

– Jag arbetade på ett solcellsföretag med ansvar över montaget. Innan det har jag bakgrund inom bygg. Är i grunden snickare.

Beskriv dig själv med tre ord.

Positiv, driven, vinnarskalle.


Vad innebär rollen som produktionschef på Svenska Takelement?

Min roll innebär ett totalansvar för vår produktion samt våra medarbetare inom den. Uppgifter som t.ex. personalansvar, budget, produktivitet. Svenska Takelement står i en expansiv fas och min roll är att under vår expansiv se till att vi växer med rimlighet som låter vår kvalité, produktivitet och trivsamma arbetsplats bibehålls.


Vad är det roligaste i ditt arbete?

Att få vara del av företagets utveckling och se vad vi tillsammans kan åstadkomma på en otroligt spännande resa. 


Vilka utmaningar möter du i ditt arbete?

Att få hela kedjan att “klicka” så arbetet vi utför kan följa den tidsplan som upprättats. Vi har en kedja från sälj till leverans där många parametrar behöver stämma.


Hur skulle du beskriva företagskulturen på Svenska Takelement?

Ett familjeägt företag där jag upplever genuin känsla för anställda och företagets ambitioner. Högt i tak med en hjärtlig stämning och alltid en motivation att när det behövs, hjälpas åt. 


Hur ser du på framtiden, för dig och för Svenska Takelelement?

Jag ser på framtiden med stor spänning! Som tidigare sagts, är vi i en expansiv fas och jag ser egentligen inga begränsningar. Det ska bli väldigt kul och intressant att se och vara med på det tåget. Även om företaget inte funnits mer än 3 år har vi en grund att luta oss mot samt en produkt som just är framtiden.


Avslutningsvis, berätta något om dig själv!

Jag är uppvuxen i Eskilstuna där jag också bor med min underbara sambo Lisen. Har 3 barn (Linnéa, Oskar och Alicia). Är mycket motorintresserad vilket också upptar mycket av min fritid. Då jag till hälften är från Leksand finns såklart ett genuint hockeyintresse och en hel del semestertid tillbringas där. Finns tid över är jag mer än gärna ute på sjön. 

Kort fakta om Dunder

  • Arbetar sedan tre veckor tillbaka som produktionschef på Svenska Takelement
  • Valde nya jobbet för främst för att få vara del av samt påverka företagets expansionsresa.
  • Utbildad Snickare i grunden.
  • Är en positiv och driven person med vinnarskalle.
  • Bor i Eskilstuna med sambo Lisen och har tre barn Linnéa, Oskar och Alicia.
  • Är mycket motorintresserad, gillar sjön och har ett genuint hockeyintresse

VD:n har ordet!

– Fredrik Dunder anställdes på företaget med en gedigen uppdragsbeskrivning och expansionsplaner att ta tag i. Vi lät rekryteringen ta tid, då det var en mycket viktig position hos oss som skulle fyllas. 

Tre veckor in i arbetet känns det än så länge som en klockren rekrytering. Fredrik har en gedigen erfarenhet av både ledarskap och personal. Att han är snickare i botten var ett stort plus. 

Han har redan avlastat för oss andra vad gäller produktionen. Han är klurig, lösningsinriktad och bidrar med positiv energi till hela gänget. 

Han är bra på att ta olika typer av människor och är väldigt trygg i sin roll. 

Varmt välkommen till STE Fredrik!
//Göran

Andra inlägg