Vilken laginsats!

Dela inlägget

Vilken laginsats!

Dela inlägget

Ibland blir man som arbetsgivare bra stolt! När det väl gäller, ställer alla upp. Ord som, ”Jag kommer och hjälper dig snart” och ”Kom igen, nu kör vi” värmer gott i våra hjärtan.

Ibland blir man som arbetsgivare bra stolt!

När det väl gäller, ställer alla upp. Ord som, ”Jag kommer och hjälper dig snart” och ”Kom igen, nu kör vi” värmer gott i våra hjärtan. Lagandan på Svenska Takelement är det inget fel på. Vi sammansvetsades ännu mera då vi sedan December har varit utan produktionschef. Arbetsuppgifterna har fördelats ut bland oss andra och även om alla har känt av arbetsbördan så har vi klarat av det tillsammans. På måndag välkomnar vi vår nya produktionschef Fredrik Dunder till oss på STE. Mer om honom får ni läsa i nästa veckas inlägg.  

Stort tack till våra lagbasar och samtliga medarbetare på Svenska Takelement för er arbetsinsats!

Snickarna Nico och Robin fick sista blocket för både dagen och projektet på sitt bord. Jäklar vad de körde på trots att det var fredag eftermiddag. Imponerande hur de trots veckans slit ändå lyckades bli klara med blocket i tid. Men det är klart, Robins kunskap sitter ju nu i ryggmärgen, han har varit med oss enda sen start. Missa inte hans tidigare blogginlägg, där han beskriver hur det var då han först började hos oss på Svenska Takelement.

Robins blogginlägg – Klicka här!

Emilia arbetar som konstruktör på Svenska Takelement men tycker det är superkul att få möjlighet att under utbildning hjälpa till i produktionen. Faktum är att det gäller alla våra konstruktörer. De längtar efter att få komma ut i fabriken och blir besvikna när de själva har så mycket jobb att dem inte kan prioritera utbildningen i fabriken. 

Vill du läsa mer om varför du ska välja Svenska Takelement – Klicka här!

Andreas meddelade klart och tydligt vid lunchen. – På måndag är det min tur att vara ute i fabriken! Sagt och gjort. Måndag morgon var han på plats med arbetskläder på. Här ser ni honom med Albin Lövgren som visar hur man bygger våra block i praktiken. 

Andreas är förutom konstruktör även leveransansvarig hos oss. Läs mer om detta nedan. 

Andreas koordinerar alla leveranser – Läs mer här!

Konstruktionschefen Mathias Dahlvik och vår säljare Mathias Johansson har även dem varit ute och lärt sig hur man bygger block på Svenska Takelement:)

Missade du att läsa om vår nya säljare Mathias får du en ny chans – Klicka här!

Andra inlägg