Lagbas på Svenska Takelement – Jesper har ordet!

Dela inlägget

Lagbas på Svenska Takelement – Jesper har ordet!

Dela inlägget

“- För min egen del vill jag fortsätta utvecklas och hjälpa företaget på alla sätt jag kan!” Jesper Nilsson, Lagbas Svenska Takelement

“- För min egen del vill jag fortsätta utvecklas och hjälpa företaget på alla sätt jag kan!”

Jesper Nilsson, Lagbas Svenska Takelement

 

Vad innebär rollen som lagbas på Svenska Takelement?

– Jag är lagbas i produktionen där vi i nuläget har sex tillverkande bord med två snickare på varje bord. Mitt huvuduppdrag är att ta helhetsansvar för det som produceras och att hjälpa mina medarbetare under processens gång.

Vad är det roligaste i ditt arbete?

– Det roligaste är att problemlösa och att få arbeta praktiskt, att skapa och bygga med trä.

Vilka utmaningar möter du i ditt arbete?

– Det som är roligt är också det som är min utmaning många gånger, att lösa de olika problemen som uppstår längs tillverkningens gång.

Hur skulle du beskriva företagskulturen på Svenska Takelement?

– Jag skulle beskriva den som seriös men ändå väldigt rolig.

Hur ser du på framtiden, för dig och Svenska Takelement?

– För Svenska Takelements framtid ser jag ett företag som kommer att fortsätta att utvecklas och växa. För min egen del vill jag fortsätta utvecklas och hjälpa företaget på alla sätt jag kan.

VD:s kommentar!

”- Jesper är ett riktigt lyckokast för oss. Han är kunnig, arbetsam och omtyckt bland alla. Jag har hört många olika personer både uti produktionen och på kontoret som sagt fina ord om Jesper, men en kommentar bär jag med mig särskilt från en av hans kollegor: - Ja, om alla bara kunde vara som Jesper, så skulle allt vara perfekt. Han är en mycket uppskattad resurs hos oss! ”

Fakta om Svenska Takelement:

Vill du komma i kontakt med oss på Svenska Takelement – klicka nedan:

Andra inlägg