Välkomna tillbaka efter semestern!

Dela inlägget

Välkomna tillbaka efter semestern!

Dela inlägget

Vi hoppas att semestrarna varit bra för er alla och att ni kunnat njuta av en massa andra delar av livet än arbetet. Vi i styrelsen är supertaggade på att vara tillbaka och på de förväntningar vi har på hösten. Vi har ett tillspetsat produktionsschema och en massa roliga förbättringar och satsningar att verkställa. Vi vill utveckla produktionslinjen, öka produktiviteten och automatisera nya rutiner. Vi har utifrån vårens diskussioner och feedback från kunder och medarbetare hittat förbättringar för varje avdelning. Precis som det ska vara, då vi aldrig blir fullärda.

Vision

”Svenska Takelement AB är den ledande prefableverantören av takelement i Sverige. Företaget beskrivs av både kunder, samarbetspartners och anställda som ett professionellt och innovativt företag som levererar kvalitetsprodukter. ” 

Vi hoppas att semestrarna varit bra för er alla och att ni kunnat njuta av en massa andra delar av livet än arbetet. Vi i styrelsen är supertaggade på att vara tillbaka och på de förväntningar vi har på hösten. Vi har ett tillspetsat produktionsschema och en massa roliga förbättringar och satsningar att verkställa. Vi vill utveckla produktionslinjen, öka produktiviteten och automatisera nya rutiner. Vi har utifrån vårens diskussioner och feedback från kunder och medarbetare hittat förbättringar för varje avdelning. Precis som det ska vara, då vi aldrig blir fullärda. 

Kontoret

Sälj kommer denna höst besöka er kunder mer flitigt, något de verkligen längtat efter. Vi hoppas att ni tar emot oss, vi värdesätter verkligen att träffas på riktigt. Teams i all ära men det är något speciellt med att träffas personligen och se miljöerna ni verkar i. 

Innan semestern berättade vi att vi fått en ny konstruktionschef på Svenska Takelement. Jim Wennström Hedström heter han och kommer senast från Connector stomsystem. Vi har även en ny medarbetare som börjar hos oss som konstruktör 29/8. Mer information om honom kommer längre fram.

Produktionen

Inom produktionen välkomnar vi flera nya medarbetare. Patrik Ringström är ny lagbas i sågen och har redan börjat teama med de andra lagbasarna samt sina kollegor. Det är mycket att lära sig och ta in när man är ny på jobbet. Skönt då att man har kollegor som kan visa en vägen. Innan semestern ökade vi upp till 12 tillverkningsbord med planunder hösten på 14 bord. Sen stoppar vi, då är våra lokaler maximerade utifrån kapacitet. Alla nya kollegor har ännu inte börjat men nedan får ni ett ansikte på några av dem i alla fall. Vi önskar alla varmt välkomna och hoppas ni ska trivas bra hos oss på Svenska Takelement under en lång tid framöver. 

Patrik Ringström – Lagbas

Andra inlägg